MORGENKÅPEDAG

I dag gjør jeg absolutt ingenting :) Etter noen dager hvor alt har gått i ett så er jeg helt nødt til å legge inn en fullstendig hviledag. Da sover jeg til jeg våkner av meg selv. Sitter og oppdaterer meg på blogger mens jeg spiser frokost, ser på tv og sovner på nytt i soffan.... men en tykk frottèmorgenkåpe og pledd opp til haka.... mens sola skinner rett utenfor vinduet. Hvordan tror du jeg var når jeg våknet haha? ;) Måtte bare skrelle av meg alt sammen for å lufte meg litt, like før jeg tok meg en løpetur i nettoen rundt huset ;) Skikkelig passende at vi fikk besøk av Hege, kusina mi, rett etter jeg våknet. Da fikk jeg av meg morgenkåpa og på med vanlige klær kl..... 16.30 på ettermiddagen :D Jeg har planlagt denne hviledagen i en uke. Har visst det kom til å bli hektiske dager og skal jeg ha noen som helst sjanse til å klare det så må jeg bare ta en time out :) Neste uke tror jeg er litt roligere heldigvis. Det er ikke så mange sånne her uker på rad som funker før det blir litt krise for formen. 

I morgen skal vi ha dyrlege til Lekkmin. Da skal han raspe tennene og få vaksine. Det kommer et innlegg i morgen med bilder og litt bedre forklaring på hva som skjer :) 

Etter det setter vi nesa mot Halden og Tons of Rock. Det gleder jeg meg til! Første gangen vi er på den festivalen :) Det kommer også oppdateringer derfra :)

Noen flere som skal dit? 

#blogg #morgenkåpe #sliten #me #sove #soffa #hest #dyrlege #rock #tonsofrock

3 kommentarer

Henriette Celin

22.06.2016 kl.17:09

Herlig å ha en slik dag kun til avslapping. Kjekt med besøk og da men, hehe. Man trenger å slappe helt av i blant (:

Anne

22.06.2016 kl.17:10

Henriette Celin: Besøket kom og gikk ganske fort, skulle bare hente ungen min :) Men fikk nå hvertfall kledd på meg ;) Ja, man trenger det :)

Henriette Celin

22.06.2016 kl.17:41

SV: Åja, hehe. Ikke sant ^^

Skriv en ny kommentar

Anne

Anne

43, Sørum

Jeg er en tobarnsmor som elsker Rock'n Roll. Jeg er samboer, dansemamma, hestemamma, gamermamma, kattemamma, aldri så liten løvemamma for hele familien min og glad i å lage mat :) Jeg er kreativ og elsker å sy :)

Kategorier

Arkiv

hits